Stille disco op De Blitz

Hallo allemaal,  

Om september vrolijk af te sluiten hadden we op 30 september een stille disco op De Blitz! Maar wat is dat dan? Bij een stille disco krijg je de muziek door een koptelefoon. De koptelefoon heeft drie verschillende zenders waarop je tegelijkertijd voor iedereen muziek kunt afspelen. Voor iedereen wat tegelijk… K3, Nick en Simon, Snollebollekes, Samson en Gert, werkelijk alles is mogelijk. Ook het volume van de koptelefoons is te bepalen door een knop.  

Michiel had zijn discoballen erbij gehaald waardoor het echt een disco werd. Moniek heeft super mooi gedanst op Kinderen voor Kinderen, hartstikke fanatiek! Moniek leerde Lyda de pasjes van het liedje. Eveline had het naar haar zin en nodigde anderen uit om mee te dansen. Roel vond vooral NewKids heel gaaf, je zag hem lachen en genieten. Ellen had de koptelefoon graag wat zachter en was aan het genieten van de sfeer. Krista had liever geen koptelefoon op haar hoofd, maar ze zat lekker op de bank te kijken naar alles wat er om haar heen gebeurde. Steven wilde ook liever geen koptelefoon op zijn hoofd, maar hij had een goede oplossing. Gewoon Kirsty knuffelen en stiekem meeluisteren bij haar koptelefoon. Danique vroeg de grote hit Brabant van Guus Meeuwis aan en ging helemaal los. Lotte zong de hele tijd mee. Ze kenden alle woorden van Adele’s Rolling in the deep, super knap!! Chantal vond Samson en Gert ‘Alles is op’ heel leuk, ze zong vrolijk mee. Mike danste vrolijk mee, hij haakte arm in arm in. Eva vond ‘Joost’ en ‘Kleine wasjes grote wasjes’ heel leuk om te horen, ze danste en zong lekker mee.  

Mooi om te zien hoe de koptelefoons op iedereen zijn eigen niveau kunnen worden afgesteld. Daarnaast maakte de chips en de cola de avond helemaal af.  

We hebben de koptelefoons gratis een avondje mogen lenen van het bedrijf Stille Feestjes. Zij zijn gevestigd in Veghel. Mocht dit je interesse wekken, neem dan contact met ze op. (https://stillefeestjes.nl/) Ze zijn ook echt aan te raden voor een feestje met vrienden 🙂 

Dankjewel Stille Feestjes voor een super gezellige avond!  

Groetjes van De Blitzers.