WijSamen: WIST U DAT

WIST U DAT: Wij eind september vier dagen de kermis voor de deur hadden staan? Dit één groot feest was en iedereen toch nog lekker kon slapen, wat best knap is!

WIST U DAT: De maand oktober in het teken stond van de sjoelcompetitie? Gijs deze heeft gewonnen, hij een hele week geen taken hoefde te doen, maar de rest nu hard gaat oefenen om Gijs de volgende keer te verslaan.

WIST U DAT: Wij bij WijSamen een hele grote pompoen hebben gekweekt in de tuin? Niemand weet of deze nu wel of niet te eten is
We daarom er maar naar blijven kijken

WIST U DAT: Op 1 oktober Justin bij ons is komen wonen? Wij heel blij zijn dat de bewonersgroep nu compleet is.

WIST U DAT: De bewoners genieten van een heerlijk fleecekleedje  in de avond op de bank nu het kouder wordt en er volop geknuffeld wordt met huiskat PLUKJE!

WIST U DAT: De bewoners voor het jaarlijkse bewonersuitje met elkaar zijn gaan bowlen? Dat iedereen hier enorm van genoten heeft. Gijs een strike gooide en Kim gewonnen heeft. Ze het uitje hebben afgesloten met een feestelijk gedekte tafel waaraan gesmuld werd tijdens het gourmetten

WIST U DAT: Het team van WijSamen als teambuildingsuitje zijn gaan koeien toiletteren?
De medewerkers hebben laten zien dat zij niet alleen heel goed zijn in het begeleiden van de bewoners, maar ook hun hand niet omdraaien voor het verzorgen van de zwangere koeien.

WIST U DAT: De bewoners zelf ook heel goed kunnen vertellen hoe zij het vinden op WijSamen?

Justin: Leuk personeel en leuke bewoners. Ik mag hier veel leren zoals klokkijken en zelfstandig leren koken. De kermis was superleuk, net als disco in het Hoshuuske. 

Noor: Ik vind het heel gezellig om hier te wonen en ik kan ook zelf haren wassen en de begeleiding is ook leuk. Jane mijn hond komt ook langs op bezoek in mijn appartement.

Jur: Ik vind het leuk om hier te wonen. Ik haal samen met medebewoners veel grapjes uit met begeleiding. Ik vind het ook gezellig om naar buiten te gaan en dan bij de treinen te gaan kijken. 

Frederique: Ik vind het gezellig hier, lieve begeleiding, er hangt een goede sfeer. Ik kan nu zelf de tillift bedienen. Als we boerenkool eten, dan bel ik mama en vraag of ik bij hun mag eten.

Bas: Ik vind het leuk op WijSamen. Veel bewoners kende ik al van tevoren. Ik heb een mooi eigen appartement. In de zomer watergevecht was superleuk, lekker leiding nat maken.

Joep: Ik vind het top op WijSamen

Tim R: Ik vind het leuk hier en aan de gesprekken houden. Watergevecht was leuk en voetbal kijken.

WIST U DAT: Wij allemaal uitkijken naar de gezellige decembermaand waarin wij vast weer leuke activiteiten gaan doen en mooie herinneringen gaan maken? Wij iedereen alvast hele fijne feestdagen wensen vol liefde en plezier!