Kerstdiner De Blitz

Elk jaar vlak voor kerstmis worden de bewoners van De Blitz getrakteerd op een gezellig en groots kerstdiner, dit alles verzorgd door ouders.

Ook dit jaar is deze traditie voortgezet, ondanks de vervelende maatregelen die voor iedereen gelden. Ouders hebben thuis alles voorbereid zodat het veilig en verantwoord door kon gaan en het weer gelukt is om er een onvergetelijke avond van te maken.

Bij thuiskomst was de tafel al mooi gedekt door Harry en Maike, de ouders van Lotte, wat zag het er sfeervol uit met mooie takken en kaarsjes. 

Even later zaten alle bewoners aan tafel, uitgedost met een foute kersttrui en kerstmuziek op de achtergrond, de stemming zat er meteen goed in.

Eva had een hele speciale kersttrui aan van papa, compleet met sterretjes.

Chris, de vader van Danique, serveerde als eerste een lekker voorgerecht met stukjes kip en fruit gemaakt door Nicoline, de moeder van Eveline.

Krista genoot van het voorgerecht en de gezelligheid met een grote lach op haar gezicht

Michiel, Chantal en Mike genoten van de soep, gemaakt door Corrie, de moeder van Ellen, ook deze smaakte heerlijk!

En dan het hoofdgerecht, rollade, gemaakt door Marij. Moniek was erg trots op haar moeder, groente en aardappelkroketjes waar Steven maar niet vanaf kon blijven.

Roel genoot op zijn manier van de gezelligheid vanuit de bedbox, hij hield alles goed in de gaten.

Danique was jarig en trakteerde op toetjes, niet zomaar toetjes, cheesecake met ijs en slagroom!

Er werd door iedereen hard “Lang zal ze leven” gezongen en ze kreeg een mooi cadeau, wat was ze trots!

Als laatste werd er een groepsfoto gemaakt en hebben alle bewoners een groot applaus gegeven voor alle lieve ouders van De Blitz.